Acht inwoners telefonisch verrast met een lintje: 'Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd..' | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Ook een bijzondere lintjesregen voor burgemeester Breuer: dit keer verrast zij de gedecoreerden telefonisch.
Ook een bijzondere lintjesregen voor burgemeester Breuer: dit keer verrast zij de gedecoreerden telefonisch. (Foto: pr./Sven van der Vlugt)
Teylingen

Acht inwoners telefonisch verrast met een lintje: 'Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd..'

Teylingen • Burgemeester Carla Breuer heeft vanmorgen acht inwoners telefonisch verrast met de mededeling dat hen een koninklijke onderscheiding is verleend ter gelegenheid van de verjaardag van de koning.

Uit Voorhout zijn drie inwoners verrast. Jacqueline Hogewoning – van Egmond (55), Truus Warmerdam – van Kesteren (65)  en Nico Bakker (71) zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Warmond

Rini Karstens – van Halsema (78) uit Warmond is ook benoemd tot Lid in de Oranje van Oranje-Nassau. Gerrit Tol (74) kreeg ook een onderscheiding. De inwoner van Warmond is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

Sassenheim

Marja van Steijn – van der Hulst (60), Patrick van der Lans (51) en Lenard Onderwater (48), alle drie uit Sassenheim, zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Uitreiking op later moment

Dit jaar is de opzet van de lintjesregen anders in verband met de maatregelen rondom corona. De burgemeester belde iedereen die een koninklijke onderscheiding verdiende vrijdagochtend 24 april persoonlijk op om hem of haar het goede nieuws te vertellen. Alle gedecoreerden uit Voorhout, Sassenheim en Warmond werden door de burgemeester van harte gefeliciteerd. Zij ontvingen thuis ook een fleurig boeket met een persoonlijke kaart.

Er wordt landelijk gekeken naar een moment waarop de daadwerkelijke uitreiking van de onderscheidingen kan plaatsvinden en de gedecoreerden op passende wijze in het zonnetje worden gezet. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>