Logo deteylinger.nl
Foto:

Vliegende start voor De Avonturier

voorhout Maandag 31 augustus is Basisschool De Avonturier officieel geopend. Arno van Kempen, Wethouder van Onderwijs en Eveline Driest, lid College van Bestuur Sophia Scholen, kregen de eer om het welbekende lint door te knippen.

Een schaar werd voor deze speciale gelegenheid aangevlogen door Binky, de woestijnbuizerd. Een bijzonder moment waar alle leerlingen en teamleden naar hebben uitgekeken. Na de opening werden alle kinderen verrast met een vogeldemonstratie en kregen zij informatie over roofvogels. Hier bleef het die eerste week niet bij. De dagen na de opening genoten de kinderen nog van een mad science show, een fotospeurtocht, een wandeling in en om de school en werd er hard geoefend op het nieuwe schoollied. Een geslaagde avontuurlijke week, waarin De Avonturier zijn naam eer aan deed.

Basisschool De Avonturier is een interconfessionele school waar kinderen worden opgeleid tot wereldwijze, kritisch denkende wereldburgers. Samen is hier het sleutelwoord. Samen leren, samen werken, samen beleven, samen vieren én samen groeien.

Meer berichten