Raadslid Manon van Dijk ontving in december nog een notitie en handtekeningen met een pleit voor de komst van een belbus van inspreker Van Duijvenboden.
Raadslid Manon van Dijk ontving in december nog een notitie en handtekeningen met een pleit voor de komst van een belbus van inspreker Van Duijvenboden. Foto: archief/Nico Kuyt

Manon van Dijk (CDA) vertrekt uit gemeenteraad

Politiek Teylingen

Teylingen • Vanwege een verhuizing uit de gemeente Teylingen vertrekt Manon van Dijk per 1 januari 2021 uit de gemeenteraad. Het is wettelijk niet mogelijk om raadslid te blijven in een gemeente waarin men niet woonachtig is.

Manon van Dijk: “Ik heb mij de afgelopen periode met veel plezier ingezet als raadslid voor het CDA in Teylingen. Ik kreeg veel voldoening van dit werk, met name als lid van de Commissie Welzijn. Ik wens de gezamenlijke raad een goede samenwerking toe, met altijd het oog op de belangen van onze burgers”.

Nieuw raadslid

Van Dijk wordt vervangen door Carla Hilverda – Van Leeuwen, ondernemer uit Voorhout en onder andere actief in de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Zij is de eerstvolgende op de kandidatenlijst van CDA Teylingen. Hilverda verheugt zich op deze nieuwe uitdaging: “Ik zie er naar uit om de inwoners van Teylingen te mogen vertegenwoordigen”.

Uit de krant