Vanwege de huidige maatregelen is het niet toegestaan een intocht of ander evenement te organiseren, en dus zijn er geen lokale intochten dit jaar.| Foto:archief
Vanwege de huidige maatregelen is het niet toegestaan een intocht of ander evenement te organiseren, en dus zijn er geen lokale intochten dit jaar.| Foto:archief Foto: Esther Luijk

Alleen digitaal onthaal voor de Sint in Teylingen

Algemeen Teylingen

Sassenheim •  Ook in Sassenheim gaat de lokale intocht van Sinterklaas niet door. Eerder maakten de organisaties in Voorhout en Warmond al bekend dat de goedheiligman geen groots onthaal krijgt vanwege de coronamaatregelen.

In Voorhout kunnen de kinderen wel kijken naar de intocht in hun dorp via een speciale video op www.cultuurverheft.nl. Ook is het daar mogelijk een digitale boodschap van de Sint te regelen.

In Warmond gaat het Sinterklaasfeest in Het Trefpunt wel door. Op zaterdag 21 november zijn er twee feesten: 13.30 uur tot 14.30 uur voor kinderen uit groep 1 en groep 3, en van 15.00 uur tot 16.00 uur voor kinderen uit groep 2 en groep 4. Het is een feest voor alleen kinderen, ouders kunnen niet aanwezig zijn. Aanmelden via vwfwarmond.nl/evenementen.

Uit de krant