Afbeelding
Foto: pr.

Kortebaan Warmond genomineerd

Algemeen Warmond

Warmond • De redactie van Kortebaandraverijen.nl heeft Warmond genomineerd voor de titel Kortebaan van het jaar 2021. 

Het is aan het bestuur van de KortebaanBond te danken dat in samenwerking met ZEturf het seizoen werd vlot getrokken met vier alternatieve kortebanen, twee op Duindigt en twee op Emmeloord. Dat het initiatief in meer en in mindere mate werd overgenomen door de organisaties van Nootdorp, Santpoort, Warmond en Hoofddorp bevestigt de algemene wil om er iets van te maken.

Uiteindelijk telde het seizoen tien kortebanen. Genoeg om een volwaardige verkiezing Kortebaan van jaar te organiseren. De redactie van Kortebaandraverijen.nl heeft na beraad drie organisaties genomineerd: Kortebaanbond, Medemblik en Warmond.

“Warmond had gewoon net als de anderen kunnen annuleren,” zo begint de nominatie. “Toen zij merkten dat de datum van 3 juli niet haalbaar was, stapten zij over op 28 augustus. Ook deze datum bleek echter te vroeg voor een normale organisatie. Warmond ging niet bij de pakken neerzitten en organiseerde een kortebaan op Duindigt. Chapeau! En wat werd het een koers, de stukken vlogen er vanaf! Een mooie beloning voor een grootse organisatie.”

Stemmen kan tot 1 november Kijk voor meer informatie hierover op https://kortebaandraverijen.nl..

Uit de krant