Afbeelding
Foto: pr.

Gasten van Zonnebloem genieten weer met elkaar van een diner

Algemeen Sassenheim

Sassenheim • Gasten en medewerkers van de afdeling Sassenheim van de Zonnebloem waren afgelopen donderdag te gast bij Grand Café Graaf Jan, voor het diner dat inmiddels een traditie is geworden. Er was vooraf al een grote belangstelling van de gasten en medewerkers, uiteindelijk waren er ruim 60 personen aanwezig.

Al snel vond men elkaar weer aan de mooi gedekte tafels. Er werd gestart met een aperitief, waarna iedereen de keuze kon aangeven voor het voor- en hoofdgerecht in het 3-gangendiner.
Er werd gesmuld van het geserveerde, gecombineerd met een lekker drankje. Dat men het naar de zin had was te merken aan het gezellige gepraat en gelach. Iedereen was blij dat het weer mogelijk is om, zonder mondkapje en vaccinatiebewijs, aan een activiteit deel te nemen.

Het diner werd afgesloten met een heerlijk dessert. Na de laatste hapjes werd tot slot nog een kopje koffie of thee geserveerd. Er werd nog lang nagepraat, waarbij mag worden geconcludeerd dat het weer een geslaagde activiteit is geweest.

Er wordt uitgekeken naar de activiteiten in de komende maanden: een spelletjesmiddag, een vaartocht, museumbezoek, een ritje met de strandrups en een pannenkoekenlunch.

Uit de krant