Afbeelding
Foto: Peter Sneijders, archief

St. Matthias zoekt nieuwe leden

Algemeen

Om de vereniging groeiend en bloeiend te houden is harmonie St. Matthias uit Warmond op zoek naar enthousiaste nieuwe leden.

Iedereen die vroeger een instrument bespeelde en dat weer zou willen oppakken of juist graag een instrument zou willen leren bespelen is welkom. De hele maand juni is het mogelijk om op maandagavond gratis naar de repetitie te komen van 19.45 tot 21.45 uur bij de Gemeentehaven in Warmond. 

Sinds vorig jaar april staat harmonie St. Matthias onder leiding van dirigent Alex Thyssen. De harmonie speelt een gevarieerd repertoire van swingende nummers van bekende artiesten of films tot gevoelige ballads. 

Jaarlijks geven zij twee concerten in het Trefpunt en verzorgen buitenoptredens bij onder meer de Kaagweek en op Dodenherdenking. Incidenteel brengen is er een aubade of serenade aan huis. Het orkest bestaat momenteel uit 28 volwassen leden en zes jeugdleden.

Elk instrument is welkom, maar vooral bij de trombone, hoorn en klarinet-groep is versterking gewenst en bij slagwerk. Kom zaterdag 3 juni tussen 11.00 en 13.00 uur luisteren bij de Gemeentehaven. Dan is er een optreden, samen met het tweede orkest van Crescendo. Bij de banner van St. Matthias staat iemand die meer informatie verstrekt. Of... kijk op de site: www.sintmatthias.nl.

Uit de krant