Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Hogere associatiekunde in 'Dingen Die Ik Dacht'

  Cultuur

Sassenheim • Soms denk je dingen en die blijken dan niet waar te zijn. Of juist wel. En wat wil je eigenlijk? Wil je de pure waarheid of de verdraaide waarheid als die beter bij je past. Dit ultra-actuele thema is één van de hoofdlijnen in 'Dingen Die Ik Dacht'. Om niet gek te worden verdraait Pieter Jouke de waarheid. Dat doet hij met gevoel voor absurditeit, hogere associatiekunde en met liefde voor het gesproken woord.

Pieter Jouke treedt op zaterdag 27 januari op in Theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via 0252 - 225874 (op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur), vanaf twee weken voor de voorstelling bij Primera Sassenheim en 30 minuten voor aanvang aan de kassa van het theater.

Zondag met Lubach

'Dingen Die Ik Dacht' is het vierde soloprogramma van Jouke. Hij maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en zit hij bij het one-liners gezelschap van Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma's (o.a. Zondag met Lubach).

Meer berichten