Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Mrs Einstein: Wanted, Country for Dummies

  Cultuur

Sassenheim • Mrs. Einstein is terug. Linda, Paulette, Marjolein en Saskia hebben elkaar weer gevonden. Na diverse theaterprogramma's en het Eurovisie Songfestival-avontuur bundelen zij na 20 jaar weer hun (muzikale) krachten in Wanted, Country for Dummies. Het muziektheater is op zaterdag 25 mei te zien in Theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

De vier zangeressen trekken, gewapend met hun schitterende meerstemmigheid, hun voorliefde voor countrymuziek en hun talent voor krankzinnige situaties, door een zelfverzonnen land vol cowboys, indianen, goudzoekers en schurken. De vier stadse cowgirls moeten leren leven zonder kookeiland, afzuigkap en natuurwinkel, maar mét hun gluten- en koemelkallergie. Of dat goed afloopt? Mrs. Einstein wordt gezocht. Overal.

Met de voorstelling Wanted, Country for Dummies onderzoeken ze de mogelijkheden van countrymuziek. En zoals alleen zij dat kunnen, worden er ook smartlappen en klassiekers omgebouwd tot onvervalste country hits. Deze vier stadse cowboys vieren het leven en waar ze ook komen, laten ze een spoor van vrolijke verbijstering achter. Wanted! Is een gezongen spaghettiwestern in één bedrijf met na afloop een nazit vol kampvuurliedjes.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19.50 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl, bij Primera Sassenheim en (indien niet uitverkocht) aan de zaal, op de dag van de voorstellen, vanaf 45 minuten voor aanvang.

Meer berichten