Logo deteylinger.nl
Sandy Kortekaas en vriendin Yvonne verlaten met een volle boodschappenkar de supermarkt. Eigenaar Joop van Dijk had na afloop ook nog een bloemetje voor de shoppers. | Foto: pr.
Sandy Kortekaas en vriendin Yvonne verlaten met een volle boodschappenkar de supermarkt. Eigenaar Joop van Dijk had na afloop ook nog een bloemetje voor de shoppers. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Sandy Kortekaas winkelt in één minuut 398,61 euro bij elkaar

  Geloof & Religie

Voorhout • Sandy Kortekaas kocht één minuut gratis winkelen tijdens de kerkenveiling Paveivo van de Bartholomeuskerk. Op donderdag 24 mei mocht zijn in zestig seconde haar boodschappenwagentje zo vol mogelijk laden. 

De afgelopen jaren schenkt supermarkt Plus van Dijk in Voorhout altijd één minuut gratis winkelen aan de kerkenveiling. Sandy kocht de minuut en 2017 en kwam deze een jaar later verzilveren. Rond 19.30 uur kwam ze samen met vriendin Yvonne de supermarkt binnen. Zorgvuldig werd van te voren de winkel doorlopen om de juiste strategie te bepalen en alle gewenste producten te vinden. Alles moest goed verkend worden, vanwege de wensen van de andere gezinsleden. De kinderen wilden graag chocolade en Sandy zelf ging voor een wijntje en zonnebrandolie.

Na een zeer spannende minuut werd de eindstand opgemaakt bij de kassa. Op de bon stond na afloop een bedrag van 398,61 euro. Als extraatje ontving Sandy ook nog een mooie bos bloemen van supermarktmanager Joop van Dijk. 

Meer berichten