Logo deteylinger.nl
Foto: Mark Ruis

Sfeervolle kerstwandeling in Park Rusthoff

  Geloof & Religie

Sassenheim • Beleef het kerstverhaal op zaterdag 22 december in Park Rusthoff tijdens de kerstwandeling tussen 17.00 en 19.00 uur. Ga ruim tweeduizend jaar terug in de tijd naar het land Israël en wandel van Nazareth naar Bethlehem op zoek naar het pasgeboren kindje Jezus.

De gezamenlijke kerken van Sassenheim organiseren in samenwerking met de Oranjevereniging Sassenheim, waterscouting Tjarda en Park Rusthoff, Sassennest en kinderboerderij Saksenhoeve deze kerstwandeling. De wandeling is vooral leuk voor kleine kinderen en voor iedereen die het kerstverhaal wil beleven.

De reis

De reis door Park Rusthoff begint in Nazareth. Onderweg zien de wandelaars de herders met hun schapen, de engelen, Jozef en Maria met hun ezel en aan het einde natuurlijk Jezus in de stal in Bethlehem. Bij de herberg kan worden uitgerust onder het genot van warme chocolademelk.

45 minuten

Tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen bezoekers starten met de wandeling. Iedere vijf minuten laten Romeinse wachters een groep wandelaars toe om de kerstwandeling te beleven. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten.

De start is bij de hoofdingang van Park Rusthoff aan de Hoofdstraat. Aan het einde van de wandeling in de stal bij het kindje Jezus wordt er om een bijdrage gevraagd voor de Stichting Jarige Job: ieder kind verdient een verjaardag.

Bij slecht weer last de organisatie de kerstwandeling af. Via de facebookpagina Kerstwandeling Sassenheim en meerdere websites wordt dit besluit bekend gemaakt.

Meer berichten