Logo deteylinger.nl
Foto:
Regio

Online zingeving is tastbaarder dan je denkt

  Geloof & Religie

Regio • Zingeving is een belangrijk thema in de samenleving. Het raakt aan geluk, en daarmee meteen ook aan ongeluk.

Maar wat is het eigenlijk? Zingeving gaat over wat zin geeft aan je leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van je drijfveren in het leven. Palliam, netwerk in de Duin- en Bollenstreek voor zingeving en levenskunst, heeft in mei elke maandag, woensdag en vrijdag om 10.00 uur een online bijeenkomst. Zo’n P-eye duurt slechts een half uur en het effect ervan is tastbaarder dan je denkt. Er is een gevarieerd programma, met voor iedereen wel iets interessants.

De komende week kan je inloggen bij de volgende events:

Vrijdag 29 mei: Met ‘Beter wordt het niet’ gaat filosoof/theoloog Gerko Tempelman in hoe de oude Griekse filosofen omgaan met onzekerheden, waardoor je meer innerlijke rust kunt ervaren. 

Op maandag 1 juni, zal Frank Kazenbroot als geestelijk verzorger in een ziekenhuis over zijn recente ervaringen vertellen: ‘Eenzaam en Samen Eén’.

Inschrijven kan via www.palliam.nl Je ontvangt daarna een linkje voor de online bijeenkomst. Ook al ben je op afstand, door deze bijeenkomst zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit initiatief omzien naar iedereen die dat op prijs stelt.

Meer berichten