Diplomazwemmen bij de Columbiaan | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Dennis van Gent
Voorhout

Diplomazwemmen bij de Columbiaan

  Sport

Voorhout • Bij zwemvereniging de Columbiaan behaalden acht kinderen op zaterdagmiddag 6 oktober hun A- of B-diploma.

Alle kinderen deden hun uiterste best om het meegekomen publiek en de instructeurs te laten zien wat ze geleerd hebben. Ze zwommen de schoolslag, borstcrawl, onder water en door het gat. De afsluiter was natuurlijk het watertrappelen.

Geslaagden

Er zijn acht kinderen geslaagd voor hun diploma. Acht lijkt weinig, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen, zodat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Voor het A-diploma slaagden Philip, Charlotte, Jasmijn, Jet, Rawan en Roaa. Omar en Mamhoud behaalden hun B-diploma.

De zwembond KNZB vindt het belangrijk dat ieder kind vertrouwd raakt met het water. Bij de Columbiaan kunnen kinderen met plezier zwemmen voor het Zwem-ABC, of later voor zwemvaardigheid of wedstrijdzwemmen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>