Ali Hasson met Nederlands rolstoelbasketbalteam in Japan | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Ali Hasson. | Foto: pr.
Ali Hasson. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Ali Hasson met Nederlands rolstoelbasketbalteam in Japan

  Sport

Sassenheim • Rolstoelbasketballer Ali Hasson (15) uit Sassenheim komt deze week met de Orange Lions in actie tijdens een internationaal toernooi in Japan.


In Japan doet de jonge rolstoelbasketballer mee doen met de Orange Lions, het Nederlands rolstoelherenteam. De Orange Lions doen mee aan de Kitakyushu Cup. Nederland stuurt een jong team met meerdere jeugdspelers van het Onder 23 team, waar Ali normaal in speelt. Alle deelnemers op het toernooi moeten jonger zijn dan 25. Daar voldoet Ali met zijn 15 jaar ruimschoots aan. De Orange Lions nemen het op tegen Japan, Canada en Thailand.

Sponsor gezocht

Ali woont en traint sinds augustus op Papendal. Eerder deed hij in Italië al mee aan het EK voor U22. In Japan speelt Ali zijn tweede toernooi in het buitenland. Het is zijn kans zich in de kijker te spelen bij bondscoach Cees van Rootselaar. 

Naast zijn school traint Ali 22 uur per week en ontwikkelt zich steeds verder. Hij is nog op zoek naar een materiaalsponsor, want met zoveel uur trainen slijten de banden heel hard. Om Ali te steunen, neem contact op via Alihasson76@gmail.com.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>