Logo deteylinger.nl
Zij schaatsten bij 32 graden om vroeg in vorm te komen. | Foto: pr
Zij schaatsten bij 32 graden om vroeg in vorm te komen. | Foto: pr (Foto: pr)
Sassenheim

Schaatsers STS-KGM promoten 'Schijt je rijk'-actie

  Sport

Sassenheim • De selectie van STS-KGM heeft op zeer ludieke wijze hun 'Schijt je Rijk'-actie en de ijsclub gepromoot. De schaatstalenten gingen zaterdag 6 juli op skeelers door het centrum van Sassenheim en deelden flyers en ijsjes uit aan de ondernemers en winkelend publiek. Op zaterdag 14 september gaat het paard de wei in en wordt duidelijk op welke kavels de prijzen vallen. 

Het doel van de schaatstoppers is om hun Schijt je Rijk loterij onder de aandacht te brengen. De twaalf talenten tussen de 13 en 16 jaar en 2 mentoren, voornamelijk woonachtig in Sassenheim en Lisse, organiseren op zaterdag 14 september voor het tweede jaar een loterij. Met het opgehaalde bedrag willen ze hun dromen op het ijs kunnen waarmaken.

NK-startplaatsen

Vorig jaar werd er door de selectieleden 10.000 euro opgehaald met dezelfde actie, waarvan professionele kleding, materialen en een trainingskamp in Thialf kon worden betaald. Het resultaat van deze goede voorbereiding waren twaalf NK-startplaatsen met zelfs een Nederlandse titel een zilveren en een bronzen medaille.

Presentatie Martin Hersman

De kavels kosten 10 euro en daarmee maakt de koper kans op een prijs van 350 en/of 150 euro als het paard op zijn/haar kavel schijt. Daarnaast is het een gezellige middag met een teampresentatie door trainer Martin Hersman. Voor meer informatie zie de Instagram: stskgm_clubselectie en Facebook: STS-KGM Clubselectie.

Meer berichten