Rob Kolster, Frank Homan, Daan Hoogervorst, Sandra Kling en Kees Kraakman. | Foto: pr.
Rob Kolster, Frank Homan, Daan Hoogervorst, Sandra Kling en Kees Kraakman. | Foto: pr. Foto: pr.

15.000 euro voor Foreholte dankzij Sportparkpop

Sport Voorhout

Voorhout • Handbalvereniging Foreholte heeft zaterdag 24 september in Sporthal de Tulp de opbrengst bekend gemaakt van Sportparkpop 2022. Met het festival dat op Koningsdag werd georganiseerd is dit jaar 15.000 euro opgehaald. De opbrengst wordt geïnvesteerd in de jeugd van HV Foreholte, de scheidsrechtersopleiding en sport- en spelmaterialen.

Het Koningsdag Festival op Sportpark Elsgeest in Voorhout is uitgegroeid tot een mooie traditie. Sportparkpop trekt bezoekers uit de streek die op deze feestelijke dag met vrienden willen genieten van de optredens van verschillende artiesten. 

Dankzij de grote inzet van vrijwilligers van handbalvereniging Foreholte kan het festival op Koningsdag georganiseerd worden. Ook de ondersteuning van de sponsoren staat aan de basis van het succes.

Spannende wedstrijd

De opbrengst van 15.000 euro van Sportparkpop 2022 werd onthuld voor de tweede thuiswedstrijd van HV Foreholte Dames 1. De damesselectie had de eerste wedstrijd in de Tulp gewonnen met 26-25. Ook afgelopen zaterdag was het een spannende wedstrijd, maar ging de overwinning uiteindelijk naar de bezoekers Voorwaarts: 23-27.

Uit de krant