Adest Musica in marsformatie tijdens het laatste WMC in 2013. | Foto: pr.
Adest Musica in marsformatie tijdens het laatste WMC in 2013. | Foto: pr. Foto: pr.

Wie gaat er met Adest Musica mee naar het WMC?

Verenigingen Sassenheim

Het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade is van 8 tot en met 30 juli. Drum- en Showband Adest Musica neemt voor de dertiende keer deel aan dit prestigieuze concours. Op de slotdag van het WMC, op zondag 30 juli, vertoont Adest Musica haar kunst(en) op de grasmat van het Parkstad Limburg Stadion (BVO Roda JC) in Kerkrade. Het muzikale thema waarmee de muzikanten showtechnisch ten tonele verschijnen is: 'The Composer'.

De deelname aan de marswedstrijden zal gebeuren met de mars: 'A Tribute To The Royal Marines'. Naast de optredens van Adest Musica zijn er op zondag 30 juli zo'n 20 optredens van onder andere K&G Leiden, Advendo Sneek, Pasveerkorpsen Leeuwarden, maar ook zijn er optredens van  korpsen uit Duitsland, Canada (Calgary Stampede Showband) en Colombia.

Support

Voorgaande WMC edities werd Adest Musica altijd ondersteund door supporters uit Sassenheim en omgeving. Zoals bij alle topprestaties zijn supporters een onmisbare steun. Op zondag 30 juli wil Adest Musica in het Parkstad Limburg Stadion opnieuw worden ondersteund door een grote support.

Arrangementen

Adest Musica biedt de supporters de gelegenheid om in te schrijven op één van de speciaal samengestelde WMC arrangementen. Evenals voorgaande edities bestaat het (totale) arrangement uit de heen- en terugreis per bus (inclusief koffie/thee in de bus) en een toegangskaart voor de overdekte tribunes in Parkstad Limburg Stadion. Er zijn ook andere arrangementen. 

Er zijn speciale (oranje) Adest WMC shirts ontworpen, die ook online te bestellen zijn.

Inschrijving

De inschrijving is online mogelijk via de link www.adestmusica.nl in het submenu 'WMC Arrangementen'. De sluitingsdatum is maandag 5 juni, na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk. De WMC werkgroep beschikt over een beperkt aantal kaarten.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant