'Bokkenrijders' fietstocht in jubileumjaar Bokkies | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: Esdor van Elten

'Bokkenrijders' fietstocht in jubileumjaar Bokkies

  Verenigingen

Voorhout • Carnavalsvereniging De Bokken organiseert op zondag 14 juli een fietstocht van 22 kilometer voor kinderen en volwassenen. De route van deze 'Bokkenrijders' fietstocht gaat door Voorhout, Warmond en Sassenheim. De route is voor iedereen hetzelfde, waarbij je zelf kunt kiezen hoe je de route wilt beleven. Waarom 22 km? Volgend jaar bestaat de jeugd van de vereniging, de Bokkies ,22 jaar en dit is alweer de eerste activiteit in hun jubileumjaar.

Er zijn routes in drie thema's. Kinderen kunnen voor de 'kidsfun route' kiezen. Zij worden op de vijf tussenstops vermaakt met spelletjes. Maar je kunt ook kiezen om de route te beleven vanuit een historisch perspectief met informatie over de omgeving en de gebouwen die we langs de route tegenkomen. Dit is de ideale manier om wat meer over de omgeving te weet te komen. Het derde thema is: 'Quizzen'. Dit thema is voor de puzzelaars en fietsers die van quizzen houden. Bij de tussenstops worden vragen gesteld die natuurlijk iets met de route, De Bokken of de Bokkies te maken hebben.

Het vertrek is vanaf de Sportcafé de Eijk (Sporthal de Tulp) en na 22 kilometer is Café Welgelegen het eindpunt. Deelnemers vertrekken tussen 14.00 en 15.00 uur, om dan ongeveer twee en een half uur later bij café Welgelegen te eindigen. Hier wordt iedereen ontvangen en kun je nog even uitpuffen met een drankje.

Kaarten kosten 5 euro per deelnemer. Kinderen onder begeleiding van een volwassene betalen 2,50 euro voor deelname. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar voor 4 euro per deelnemer en onder begeleiding van een volwassene is één kind tot 8 jaar gratis. Reserveer een kaart via www.cvdebokken.nl/fietstocht.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>