Logo deteylinger.nl
Jubilarissen Kees de Jong, Jeroen Pluimers en Hans Kaptijn.
Jubilarissen Kees de Jong, Jeroen Pluimers en Hans Kaptijn. (Foto: pr.)
Sassenheim

Adest Musica zet negen jubilarissen in het zonnetje

  Verenigingen

Sassenheim • Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Adest Musica heeft voorzitter Wim van Vliet negen jubilarissen in het zonnetje gezet. Zes jubilarissen die 12,5 jaar bij Adest actief zijn. De andere drie jubilarissen hebben een langere staat van dienst: 25 jaar, 40 jaar en 60 jaar. Ook reikte voorzitter Van Vliet de jaarlijkse Adest Pluim uit aan een vrijwilliger voor zijn bijzondere inzet in 2019.

Hans Kaptijn 

Hans Kaptijn is binnen Adest bekend als slagwerker, momenteel musicerend bij Adest Brass. Daarnaast heeft Hans in de 60 jaar dat hij bij Adest "rondloopt" ook veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo was hij o.a. lid van de allereerste Kerkrade Commissie 1989 die de voorbereidingen voor het Wereld Muziek Concours moest voorbereiden. Hans vindt het ook belangrijk dat Adest een hechte vereniging is waar mensen elkaar naast muziek maken ook gezellig ontmoeten. Voor zijn 60 jaar activiteiten voor de vereniging kreeg Erelid Hans Kaptijn de gouden Adest Musica speld met geslepen diamant en het getal 60.

Jeroen Pluimers

Ook Jeroen Pluimers is een vrijwilliger die niet weg te denken is bij Adest en zeer betrokken is bij de vereniging. Jeroen speelt bij de Drum- en Showband en is tegenwoordig ook te vinden bij Adest Brass waar hij naast de bekkens ook percussie speelt. Voor zijn trouwe dienst binnen de vereniging ontving Jeroen de gouden Adest Musica speld.

Kees de Jong

Jarenlang is Kees voorzitter van de vereniging geweest. Nadat hij deze functie heeft neergelegd is hij altijd actief gebleven bij de vereniging. Kees, tevens Lid van Verdienste, staat altijd klaar als er iets moet gebeuren voor de vereniging en ontving van voorzitter Van Vliet de zilveren Adest Musica speld behorende bij 25 jaar lidmaatschap.

Nog meer jubilarissen

Daarnaast zijn ook zes leden twaalf en een half jaar verbonden aan Adest Musica: Laura van Kesteren (trompet), Sonja Berg (trompet), Coen Huijbrechts (sousafoon), Nick van Velzen (trompet), Wouter Kerkvliet (trombone) en Gijs Overvliet (trombone).

De Adest Pluim

De jaarlijkse Adest pluim is dit jaar uitgereikt aan Frank Spruijt. Jarenlang is Frank muzikant geweest bij Adest. Nadat hij muzikaal is gestopt, is hij Adest altijd trouw gebleven en verzorgt hij al jaren de ledenadministratie.

Meer berichten