Logo deteylinger.nl
Aandacht voor elkaar Oranjevereniging en Horeca Sassenheim.
Aandacht voor elkaar Oranjevereniging en Horeca Sassenheim. (Foto: pr./Sven van der Vlugt)
Sassenheim

Sassenheimse horeca bezorgt 100 gelukkigen een luxe Kerst

  Zorg & Welzijn

Sassenheim • In Sassenheim laat de horeca zich, ondanks de moeilijke periode waar ze zelf inzitten, deze Kerst van zijn allerbeste kant zien.

In een gezamenlijk initiatief van Graaf Jan, Van der Valk Sassenheim, De Voogd, Eigen Wijze, Hemels, De Koffiemeulen en Da Tano werden zo’n 100 luxe kerstpakketten samengesteld met allerlei heerlijkheden om de Kerstdagen nog een beetje leuker te maken. De Oranjevereniging Sassenheim en Bloemenvandeteler.nl voegde daar nog eens evenveel mooie verse boeketten bloemen bij in een mooie decoratieve vaas. Aan de Oranjevereniging Sassenheim werd gevraagd om haar medewerking te verlenen bij het verdelen van deze pakketten aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een verzoek waar de Oranjevereniging uiteraard met alle liefde gehoor aan gaf.

En zo werd er door de samenwerking met onder andere de Voedselbank, de lokale kerken en Seniorenvereniging Teylingen een lijst opgesteld met 100 gelukkigen. De vrijwilligers van de Oranjevereniging Sassenheim hebben op zaterdag 19 december de pakketten in Sassenheim bezorgd.

“Wat een eer om dit te mogen doen” aldus voorzitter Rob Koek, “En wat een geweldig gebaar van al die horeca-ondernemers en van de bloemenhandel”.

Meer berichten