Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

Mantelzorgcompliment kan weer aangevraagd worden

  Zorg & Welzijn

Teylingen • Als blijk van waardering kunnen zorgvragers uit de gemeente Teylingen een mantelzorgcompliment aanvragen voor hun mantelzorger. Van 1 april tot 1 november kan een mantelzorgcompliment aangevraagd worden bij Welzijn Teylingen. 

Een mantelzorger zorgt voor een langere tijd, onbetaald voor een naaste die langdurig ziek is. Mantelzorg vindt meestal thuis plaats, maar kan ook gegeven worden in het ziekenhuis of in een verzorgings- verpleeghuis. Mantelzorgers zijn er in alle leeftijden. 

Mantelzorg kan veel voldoening geven, maar zorg voor een naaste is niet altijd makkelijk. De gemeente Teylingen wil laten weten dat ze veel waardering heeft voor mantelzorgers en wat zij doen. Ook dit jaar kunnen mantelzorgers in Teylingen daarom een mantelzorgcompliment in de vorm van een vrij te besteden VVV-bon ontvangen. 

Aanvragen

De zorgvrager kan het mantelzorgcompliment aanvragen tot uiterlijk 1 november 2021 bij Welzijn Teylingen. Het compliment kan zowel digitaal als een papieren versie worden aangevraagd. Kijk op www.welzijnteylingen.nl voor de voorwaarden en hoe u het mantelzorgcompliment kunt aanvragen. 

Meer berichten